An renovated family home in Japan by Yasunari Tsukada. Photography is by Stirling Elmendorf. See more on Dezeen

 Adapting part of a three-storey house, Yasunari Tsukada planned the interior as a grid of partitioned rooms that maintain the same clarity as an open-plan residence. “The client requested a home where he could feel the presence of his family throughout the building, while at the same time having the calm and relaxing sensation of being in a private room,”

  1. the-green-stag reblogged this from snnbn-spatialdesigner
  2. sweetb1993 reblogged this from snnbn-spatialdesigner
  3. mireumaniac reblogged this from snnbn-spatialdesigner
  4. thelovecrime reblogged this from snnbn-spatialdesigner
  5. jinyeong reblogged this from eggnims
  6. krisunpark reblogged this from ttsuyopon
  7. jijjong reblogged this from ansafone
  8. myfuturehomeblog reblogged this from white-sakura
  9. somaticdelusion reblogged this from soranotsuki
  10. f-allenrose reblogged this from myvirgo
  11. linaryu reblogged this from myvirgo
  12. myvirgo reblogged this from lycheequeso
  13. yehet--ge reblogged this from wowji-how
  14. wowji-how reblogged this from snnbn-spatialdesigner
  15. omotteru reblogged this from ttsuyopon
  16. b-ending reblogged this from ansafone
  17. choijunie reblogged this from cherryinggg
  18. cherryinggg reblogged this from ansafone
  19. lycheequeso reblogged this from ansafone
  20. ao-ma-me reblogged this from snnbn-spatialdesigner
  21. purr-vert reblogged this from fruitnaps
  22. kittytheangel reblogged this from bootywarri0r
  23. kaassim reblogged this from claudie-chu
  24. claudie-chu reblogged this from parlouz